Arbeidslivsdagen fyller fem år!

Arbeidslivsdagen arrangeres i år for femte gang. Humanistenes arbeidslivsutvalg (HAU) markerer anledningen, og presenterer tidligere HF-studenter med spennende og inspirerende karriereveier.

AD2015

– Formålet med arrangementet er å vise HF-studentene de mange mulighetene som finnes i arbeidslivet med humanistisk kompetanse i ryggen, både innen tradisjonelle og mer utradisjonelle karriereveier. Dette viser vi ved å invitere tidligere HF-studenter til å fortelle om sine erfaringer om veien fra lesesal til yrkesliv, sier HAU-leder Fredrik Rognved.

HAU-Fredrik1

Årets jubileumsprogram inneholder noe for alle. Her møter vi blant andre Mona Ek, litteraturviter og kommunikasjonsrådgiver i Aschehoug forlag, og Per Kristian Sebak, historiker og direktør ved Sjøfartsmuseet. Fag som religionsvitenskap, kunsthistorie og fransk er også inkludert i programmet.

Rognved oppfordrer alle arbeidslystne studenter til å ta med CV og et smil. Utenom foredragene stiller nemlig Karrieresenteret, Samfunnsviterne, Tryg, Museum Vest og Pedagogisk VikarSentral (PVS) på stand.

Arbeidslivsdagen 2015 arrangeres ved Det humanistiske fakultet av HAU torsdag 12. mars
– Stands finner sted i foajéen ved heisen kl. 12-15.
– Innleggene vil holdes i Auditorium A på Sydneshaugen skole kl. 14-17.
– Etter foredragene avrundes dagen med enkel servering og konsert på Ad fontes.