Immaturus presenterer: Stormfulle høyder

Amatørteater med toppkvalitet.

Imm1

Dette er meget godt sydd sammen. Fire skuespillere på scenen. De holder på med sitt når publikum inntar plassene sine. Et moderne preg på et stykke som er basert på en gammel roman skrevet av Emily Brontë. Historien er kraftig kuttet ned, så de starter ved å raskt presentere seg selv. Karakterene tar sakte men sikkert form og dramaet er i gang. Regissør Silje Drengsrud har valgt et tragisk perspektiv med en humoristisk vri, derfor ligger fokuset på trekantdramaet mellom Catherine, Heathcliff og Edgar. Fortelleren, Nelly, virrer rundt på scenen mens hun kommer med syrlige og morsomme kommentarer. Alt som foregår på scenen bygger opp under dramaet på en enkel men meget virkningsfull måte, hvor lys og lyd setter rammen rundt.

Imm6
Nelly Dean spilt av Gina Lindås Theodorsen, Catherine Earnshaw spilt av Irene Linnea Bøgh Vaksdal, Edgar Linton spilt av Daniel Haugen, Heathcliff spilt av Joakim Slinning Lange

Skuespillerne tar tak i oss og tvinner oss inn i deres nett av følelser. Samspillet trollbinder oss og formidler deres virkelighet. De viser glede, de viser usikkerhet, de viser sorg og de viser sinne. Det er dystert og vakkert på samme tid. Mørket ligger tungt på scenen. Stykket avsluttes med en sang. Alle synger. De synger på en måte som formidler smerten og understreker sorgen. Lidelse som aldri tar slutt. Brått er stykket ferdig.

Et fantastisk stykke som du må få med deg, og siste mulighet er 14. november kl. 19 i Tivoli.