Har du en journalist i magen eller et fotografisk blikk?

Atrium søker skribenter både til nett- og papirutgaven, fotografer, illustratører og folk som vil drive med layout.

AtriumNr2aargang1ForsideNY1

Her kan alle bidra!
I papirmagasinet åpner vi for at du kan utforske og forbedre skrivingen din rundt emner du allerede er interessert i eller inspirert av. Hver utgivelse har et eget, men åpent tema. I nettmagasinet publiserer vi anmeldelser, omtaler, nyhetssaker, kronikker og essays. Du vil få tilbud om kursing og annen opplæring innenfor både skriving og foto.

Bidra med foto?
Vi tar også imot fotografier og tekster fra eksterne bidragsytere! Til hver utgivelse av Atrium har vi et fotobilag kalt IKON. Her publiseres et utvalg fotografier under et gitt tema. En ypperlig måte å få se ditt bilde på trykk! Kontakt vår fotoansvarlig. Neste IKON har temaet «Avbrekk».

I nettmagasinet har vi også en egen kategori vi har kalt IkonSnap, hvor vi åpner for mer kontinuerlig publisering av studenthverdagslige bilder, med litt lavere oppløsning tillatt. Bruk emneknagg #AtriumHF, eller send e-post til nettredaktør.

Vi søker også økonomiansvarlig!

Kontakt redaksjonen for magasinet: atrium@uib.no
Kontakt nettredaktør: nettatrium@uib.no
Nettmagasinet: atrium.b.uib.no