Volden i Syria må stanses nå!

De som begår overgrep mot barn i Syria må stilles til ansvar. Din underskrift, sammen med tusenvis av andres, er et viktig signal om at historiene deres ikke glemmes, men høres av et helt verdenssamfunn.

Krigen i Syria er en krig mot barn. Barn i Syria blir utsatt for grusomme overgrep. Jenter og gutter blir drept, lemlestet og torturert. Redd barna oppfordrer alle  til å skrive under på Redd Barnas internasjonale underskriftskampanje.  Der ber Redd Barna FNs generalsekretær og medlemslandene om å sikre at overgrepene mot barn i Syria blir dokumentert og at partene stilles til ansvar for handlingene sine etter krigens slutt. Alle underskriftene blir overlevert FNs generalsekretær i midten av oktober. 

Det er enkelt å skrive under, og det tar deg mindre enn ett minutt. 

Skriv under: http://www.reddbarna.no/syriaopprop

Les om hvilke andre tiltak Redd Barna gjør for å hjelpe syriske barn: http://www.reddbarna.no/nyheter/syriske-barn-tortureres-til-doede

httpv://www.youtube.com/watch?v=-rI1LlU7SOw»>httpv://www.youtube.com/watch?v=-rI1LlU7SOw

Redd Barna har hentet inn sjokkerende vitnemål fra syriske flyktninger som har flyktet over grensen til Jordan og Libanon. Intervjuene har avslørt at barn har vært direkte mål i brutale angrep, vært vitne til at foreldrene, søsken og slektninger har blitt drept, og har selv opplevd eller vært vitne til sjokkerende opplevelser.

«En seks år gammel gutt ble torturert mer enn noen andre i det rommet. Han overlevde i tre dager før han døde» forteller Weal (16).

«De hang meg ned fra taket etter armene med føttene hengende over bakken. Så slo de meg» forteller Khalid (15).

«Det var ingenting de ikke gjorde for å skade oss» forteller Nur (9).